Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

25ο Συνέδριο ΕΕΕΟ

Θέμα: Υποβολή περιλήψεων & εγγραφή στο Συνέδριο
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Σε συνέχεια της πολύ μεγάλης ανταπόκρισής σας στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 25ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ), η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ανακοινώνει την έναρξη υποβολής των περιλήψεων με καταληκτική ημερομηνία  την 30η Απριλίου. Επισυνάπτονται οι οδηγίες συγγραφής των περιλήψεων, οι οποίες πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση george.manganaris@cut.ac.cy
 
Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα εγγραφής  των συνέδρων on line ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η εγγραφή στην κατηγορία Φοιτητέςπεριλαμβάνει τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και τους υποψήφιους διδάκτορες με απαραίτητη τη προσκόμιση δικαιολογητικού που αποδεικνύει τη φοιτητική ιδιότητα κατά την προσέλευση στο χώρο του Συνεδρίου (on-site registration desk).
 
 
Εγγραφή-πληρωμή on line  (με χρέωση πιστωτικής κάρτας)
 
Ακολουθήστε τον ιστότοπο: https://www.cut.ac.cy/horticulture/?id=20
 
Αρχικά συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email) και κατόπιν συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η  επιτυχής εγγραφής σας στο συνέδριο επιβεβαιώνεται με αποστολή email στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
Ο παραπάνω τρόπος εξασφαλίζει 100% ασφάλεια της συναλλαγής σας και συνοδεύεται από αυτοματοποιημένο μήνυμα που λαμβάνει η γραμματειακή υποστήριξη του Συνεδρίου. 

Εγγραφή-πληρωμή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου
 
BANK OF CYPRUS PUBLIC COMPANY LTD (ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ)
ACCOUNT HOLDER: CYPRUS UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
ACCOUNT NUMBER:  0335-05-046698-00
IBAN: CY14 0020 0335 0000 0005 0466 9800
SWIFT BIC: BCYPCY2N
 
Τα στοιχεία που πρέπει να αναγράφονται κατά την πληρωμή είναι:
(1) ονοματεπώνυμο
(2) ιδιότητα  (π.χ. μέλος ΕΕΕΟ, φοιτητής, συνοδός)
(3) αιτιολόγηση (Εγγραφή-Συνέδριο ΓΕΒΕΤ)

Για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσω τραπεζικής πληρωμής παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax (+35725002804) ή μέσω email στον Δρ. Βλάσιο Γούλα (vlasios.goulas@cut.ac.cy).
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να προσκομίσετε το αποδεικτικό εγγραφής-πληρωμής στη Γραμματεία του Συνεδρίου κατά την προσέλευσή σας στον χώρο του Συνεδρίου (on-site registration desk).
 
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου
 
 
Website συνεδρίου: www.cut.ac.cy/horticulture

Δεν υπάρχουν σχόλια: